Vzdělávací víkend - Modul odborná angličtina (MOA2)

Víkendové setkání se bude zaměřovat na odbornou prezentaci v angličtině a psaní abstraktu. Bude tak navazovat na modul prezentační dovednosti (předchozí účast na modulu prezentační dovednosti ale není podmínkou). Prezentací se míní buď ústní přednáška na konferenci či konferenční poster a jeho stručné představení. K tomuto účelu každý z účastníků vytvoří konferenční abstrakt, který projde recenzí – podobně jako tomu bývá na zahraničních konferencích, a také samotnou prezentaci (ve formě posteru či ppt prezentace).

 

Účastníci budou mít možnost dvakrát prezentovat před svými kolegy krátkou přednášku, která bude natočena na videokameru. Každý účastník dostane kvalitní zpětnou vazbu na a) obsahovou stránku prezentace (předem i po přednášce), jazykovou stránku prezentace (předem) i c) schopnost prezentovat a diskutovat. Následující den budou mít účastníci možnost si prezentaci zopakovat ještě jednou (taktéž bude nahráváno).

 

Po skončení víkendového setkání obdrží každý z účastníků nahrávku své přednášky spolu se všemi komentáři a doporučeními. Hodně prostoru bude věnováno také potřebám frekventantů.

Kategorie

  • Vzdělávací víkend

Datum

15.–16.01.2011

Číslo akce

7

Čas

09:00–16:00

Místo

Katedra psychologie FF UP
Vodární 6, Olomouc

Běžná cena

bez poplatku

Kontaktní osoba

Mgr. Aleš Neusar

Volná místa

Dostatek

Konec registrace

28.12.2010

Registrace

Je mi líto, čas pro registrace uběhl.


Zpět na seznam